- محصولات اضافه شده
-
کتاب حفاظت تجهیزات نیروگاهی 1 × 185,500 تومان×
-
کتاب سازه های بتن آرمه جلددوم ویرایش سوم 1 × 530,000 تومان×
جمع جزء: 715,500 تومان
کتاب سازه های بتن آرمه جلد اول ویرایش سوم اثر دکتر داوود مستوفی نژاد در 740 صفحه توسط انتشارات ارکان دانش منتشر شده است.
اطلاعات کتاب سازه های بتن آرمه جلد اول ویرایش سوم
فصل 1-مقدمه
فصل 2-خصوصیات مصالح در بتن آرمه
فصل 3-روش های طراحی و ترکیب های بارگذاری
فصل 4-رفتار مقاطع خمشی و طراحی به روش تنش های مجاز
فصل 5-طراحی تیر تحت خمش- مفاهیم اساسی و مقاطع مستطیلی
فصل 6-طراحی تیر تحت خمش, مقطع بال دار, مقاطع نامتقارن, خمش دومحوره
فصل 7-طراحی تیر تحت برش
فصل 8-طراحی تیر تحت پیچش
فصل 9-اعضای فشاری-طراحی ستون های کوتاه
فصل 10-طراحی ستون های لاغر
پیوست
کتاب سازه های بتن آرمه جلددوم ویرایش سوم اثر داوود مستوفی نژاد در 832 صفحه توسط انتشارات ارکان دانش منتشر شده است.
حدود ۱۱ سال پیش، جلد اول کتاب سازه های بتن آرمه، و حدود ۱۰ سال پیش جلد دوم کتاب که بر اساس 05-318 ACI و آیین نامه ی بتن ایران (آبا) تنظیم شده بود، منتشر شد. در این مدت نسخه های ۲۰۰۸، ۲۰۱۱ و ۲۰۱۴ آیین نامه ی 318
ACI نیز در دسترس قرار گرفت.
با گذشت یک دهه از انتشار کتاب و سی و شش بار تکرار چاپ جلد اول و نیز بیست و شش بار تکرار چاپ جلد دوم در این دوره، لازم بود که کتاب مورد باز نگری قرار گیرد؛ لذا ویرایش جدید جلد اول کتاب در چاپ سی و هفتم در سال ۱۳۹۴ منتشر شد. ویرایش جلد دوم کتاب درست از همان تاریخ آغاز شد و حدود یک سال را به خود اختصاص داد؛ به خصوص در ۸ ماه اخیر که نگارنده در دانشگاه ایالتی کالیفرنیا در ارواین حضور داشته، وقت قابل ملاحظه ای به تکمیل فصول و آماده سازی ویرایش دوم جلد دوم کتاب اختصاص یافته است. سر انجام ویرایش دوم کتاب سازه های بتن آرمه (جلد دوم) که به صورت مجموعه ی حاضر ارائه شده، با توضیحات تکمیلی در مورد بعضی از مفاهیم اساسی، اضافه نمودن بعضی از مباحث جدید، و نیز بازبینی ضوابط و روابط بر اساس جدیدترین آیین نامه های مرتبط موجود، به خصوص بر اساس 14-318 ACI تنظیم گردیده است.
کتاب طراحی سازه های فولادی به روش حالات حدی جلد پنجم طراحی اعضا نوشته مجتبی ازهری،حسین عمو شاهی ،سید رسول میر قادری توسط انتشارات ارکان دانش در 831 صفحه به چاپ رسیده است.
كتاب حاضر در هفت فصل بدین شرح تنظيم شده است:
در فصل اول، ضمن بيان مقدمهاي بر زيربنا و مزاياي روش حالات حدي و ارائه تشابهات و تفاوتهاي آن با روش تنش مجاز، اصول كلي اين شيوه طراحي مورد توجه قرار گرفته است.
فصل دوم به “طراحي اعضاي كششي” به شيوهي حالات حدي اختصاص يافته است. در اين فصل ضمن ارائه ضوابط و مباني نظري و آييننامهاي، مثالهاي متنوعي نيز ارائه شده است.
در فصل سوم، “طراحي اعضاي فشاري“، مباني نظري پايداري ستونهاي منفرد و متشكل از چند نيمرخ براساس معيارهاي كمانش خمشي، كمانش پيچشي و كمانش خمشي ـ پيچشي ارائه ميشود. همراه با بيان ضوابط و روابط آييننامهاي، جهت تبيين بهتر موضوع، مثالهايي در هر مورد ارائه شده است. همچنین ضوابط مربوط به اعضای فشاری دارای اجزای لاغر به همراه مثالهایی در ارتباط با آن، به این فصل اضافه شد.
فصل چهارم كتاب، “طراحي اعضاي خمشي“، به ارائه مباني نظري و آييننامهاي طراحي انواع تيرها با اشكال گوناگون مقاطع با توجه به پديدههاي كمانش موضعي، كمانش جانبي، كمانش جانبي ـ پیچشی و تسليم اختصاص دارد. در اين فصل نيز در هر مورد مثالهاي متنوعي ارائه شده است. علاوه بر آن در ویرایش جدید کتاب حاضر، ضوابط مربوط به مقاطع دارای بال لاغر و نحوه محاسبه مقاومت اعضای خمشی دارای بال لاغر به مطالب این فصل اضافه شده است.
فصل پنجم كتاب، “طراحي تيرورقها“، اصول كلي و مباني طراحي نظري و آييننامهاي تيرورقها با نگرش ضرائب بار مقاومت و مقاومت مجاز را ارائه مينمايد. در اين فصل علاوه بر تأكيد بر روابط نظري حاكم بر تيرورقها مثالهاي متنوعي نيز بیان گردیده است. همچنین براساس تغییرات گستردهای که در آییننامه برای محاسبه ظرفیت برشی مقاطع انجام گرفته است، کلیه روابط مربوطه و مثالها بازنویسی شدهاند.
فصل ششم كتاب، “طراحي تير ـ ستونها“، به ضوابط و اصول نظري و آييننامهاي اعضاي تحت اثر توأمان لنگر خمشي و نيروي محوري اختصاص يافته است. در اين فصل نحوه تحليل مرتبه اول و دوم بيان و مثالهاي گوناگوني نيز در هر مورد ارائه خواهد شد.
فصل هفتم كتاب به” طراحي اعضاي خمشي و فشاري با مقطع مختلط” اختصاص داشته و در آن ضمن تبيين مقاومت فشاري و خمشي اين اعضا، ضوابط آييننامهاي طراحي ستونها، تيرها و تیر ـ ستونهای با مقطع مختلط همراه با مثالهاي متعدد ارائه شده است. همچنین ضوابط مربوط به کنترل تغییر مکان و ارتعاش اعضای مختلط و طراحی برشگیرها به همراه ضوابط مربوط به اعضای مختلط دارای اجزا لاغر به مطالب این فصل اضافه گردیده است.
کتاب کلید فولاد (ویرایش بیست و دوم) نوشته سی دبلیو وگست ترجمه دکتر احمد ساعتچی , دکتر حسین ادریس توسط انتشارات ارکان دانش در 796 صفحه به چاپ رسیده است.
فهرست مطالب
1. فولاد ساختمانی عمومی – فولاد سخت شونده سطحی – فولاد نیتروراسیون – فولاد خوش تراش
2. فولاد عملیات حرارتی شونده – فولاد بلبرینگ و رولبرینگ
3. فولاد فنر – فولاد سخت شونده سطحی – فولاد اکستروژن سرد
4. فولاد مناسب برای دمای زیر صفر – فولاد مخازن تحت فشار – فولاد ساختمانی مقاوم در دمای بالا
5. فولاد ماشین سازی دانه ریز – فولاد ماشین سازی دانه ریز مقاوم در هوا
6. فولاد ماشین سازی و ساختمانی کشورهای خارجی – تطبیق استانداردهای خارجی
7. فولاد ابزار کربنی – فولاد تندبر
8. فولاد ابزاری سردکار
9. فولاد ابزاری گرم کار
10. فولاد ابزاری کشورهای خارجی – تطبیق استانداردهای خارجی
11. فولاد والو – فولادها و آلیاژهای مقاوم در دمای بالا
12. فولاد غیرمغناطیسی – فولاد نسوز
13. فولاد زنگ نزن
14. فولاد ریختگی زنگ نزن و نسوز
15. مواد پر کننده جوشکاری برای فولادهای پر آلیاژ
16. فولاد زنگ نزن و نسوز کشورهای خارجی – تطبیق استانداردهای خارجی
17. لیست شماره استاندارد DIN آلمان و تولید کنندگان
18. تولید کنندگان آلمانی – شکل و شرایط محصول – لیست نام گذاری ها
19. تولید کنندگان کشورهای خارجی – لیست نام گذاری ها – فهرست مطالب
طراحی سازه های فولادی به روش حالت حدی و مقاومت مجاز جلد 6 طراحی اتصالات
انتشارات : ارکان دانش
نویسنده : دکتر مجتبی ازهری – دکتر سید رسول میر قادری